Rüyada pembe duvak görmek

Rüyada pembe duvak görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada pembe duvak gördüyseniz:

  • İşler hızlanıyor.

Rüyada pembe duvak görmek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik ve duvak görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, kalp kırmaya rivayet etmektedir.

Rüyada saçına duvak takmak hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına inanılır.

Rüyada turuncu duvak görmek maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada birine duvak takmak hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına inanılır.

Rüyada mor duvak görmek şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine işarettir.

Rüyada beyaz gelinlik siyah duvak görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına tabir olunur.

Rüyada mavi duvak takmak amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments