Rüyada başkasının dövme yaptırdığını görmek

Rüyada başkasının dövme yaptırdığını görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, strese gireceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, kişinin hayatının değişeceğine, renk ve eğlence geleceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının dövme yaptırdığını gördüyseniz:

  • Size karşı düşünceleri görmeyi beklemek yerine, hareketlerinizle karşınızdaki kişileri şaşırtan taraf olabilirsiniz.

Rüyada renkli dövme görmek eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtında dövme olduğunu görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine işaret eder.

Rüyada ayağına dövme yaptırmak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunu dövmeli görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına rivayet eder.

Rüyada dövme yemek çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına alamet eder.

Rüyada beline dövme yaptırmak söylediklerinin çıkacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendine dövme yapmak yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Rüyada birini dövmeye gelmek mal mülk sahibi olunacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments