Rüyada ayağına dövme yaptırmak

Rüyada ayağına dövme yaptırmak toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağına dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Aşırı tutumlar size zarar verebilir.

Rüyada ayağında dövme görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağına dövme yaptırmak sağlığının bozulacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına delalettir.

Rüyada sırta dövme yaptırmak kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada yüzüne dövme yaptırmak atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına delalettir.

Rüyada dövme yaptıracağını görmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına alamet eder.

Rüyada beline dövme yaptırmak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine yorulur.

Rüyada bacakta dövme görmek sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına delalet eder.

Rüyada dövmeye çalışmak yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments