Rüyada vücudunu dövmeli görmek

Rüyada vücudunu dövmeli görmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına işarettir.

Rüyada vücudunu dövmeli gördüyseniz:

  • başlıklarında kendini gösterebilir.

Rüyada vücuduna dövme yaptırdığını görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına alamet eder.

Rüyada vücudunda dövme görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada vücudunu dövmeli görmek sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine inanılır.

Rüyada vücutta dövme görmek kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin vücudunda dövme görmek en büyük acılarının dineceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına delalettir.

Rüyada vücuduna dövme yaptırmak çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, kendi işini açacağına işaret eder.

Rüyada kalıcı dövme görmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada dövmeli kol görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments