Rüyada kendine dövme yapmak

Rüyada kendine dövme yapmak yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada kendine dövme yapmak gördüyseniz:

  • O nedenle sevdiğiniz kişileri aramanızda fayda var.

Rüyada koluna dövme yapmak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına alamet eder.

Rüyada birine dövme yapmak büyük atılımların yapılacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada kendine dövme yapmak işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dövme yaptıran görmek mutlu bir beraberlik yaşayacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil dövme görmek uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına delalettir.

Rüyada bacağına dövme yaptırmak olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, yeni yerler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağında dövme görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine tabir olunur.

Rüyada dövme yaptığını görmek sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments