Rüyada başkasını idrar yaparken görmek

Rüyada başkasını idrar yaparken görmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, elinin dara düşmeyeceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, amaçlarını yerine getireceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, imkânlarının azalacağına, iyi anlaşacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasını idrar yaparken gördüyseniz:

  • Güçlü bir duruma gireceksiniz.

Rüyada çok fazla idrar yapmak bazı konularda önayak olunacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa alamet etmektedir.

Rüyada idrarını tuvalete yapmak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, cesaretini yeninden toplayacağına delalet eder.

Rüyada suya idrar yapmak aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada idrar tahlili yapmak işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, hastaysa şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada idrar dökmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, günaha gireceğine yorulur.

Rüyada tuvalete idrar yaptığını görmek kazançlı bir adım atılacağına, iş hayatının düzeleceğine delalet eder.

Rüyada siyah idrar yaptığını görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, gelirinin de garanti altında olacağına yorulur.

Rüyada birinin idrar içtiğini görmek işlerinin günden güne azalacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments