Rüyada suya idrar yapmak

Rüyada suya idrar yapmak çıkılan yolculukların şans getireceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, sorunlarının birken beş olacağına inanılır.

Rüyada suya idrar yapmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız yükseliyor, aşk hayatınız veya sosyal yaşamınız renkleniyor.

Rüyada suya idrar yapmak sağlık sorunun kalmayacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına alamet eder.

Rüyada temiz suya idrar yapmak mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada bir kaba idrar yapmak sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada idrarı yapmak bir sebeple bir dönem üzüleceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada sürekli idrar yapmak aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada altına idrar yapmak çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada sokağa idrar yapmak engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada idrar tahlili yapmak mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments