Rüyada birinin idrar içtiğini görmek

Rüyada birinin idrar içtiğini görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin idrar içtiğini gördüyseniz:

  • Eşinizin veya sevgilinizin bazı tutumları sizi son derece duygulandırabilir.

Rüyada idrar içtiğini görmek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin idrar içtiğini görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına işarettir.

Rüyada idrarda böcek görmek stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kırmızı idrar görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı idrar yapmak bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına delalettir.

Rüyada yatakta idrar görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada idrar ve kan görmek gelir elde edeceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine rivayet eder.

Rüyada suya idrar yapmak yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments