Rüyada idrar dökmek

Rüyada idrar dökmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada idrar dökmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya beslenme düzeninizi ilgilendiren değişikliklerde söz konusu olabilir.

Rüyada idrarla kurt dökmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına alamet eder.

Rüyada idrar dökmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Rüyada idrar kokusu almak hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada idrarında kurt görmek ruhsal olarak etkileneceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada idrarını yapan bebek görmek amacına ulaşacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine işarettir.

Rüyada çok idrar görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yuva kuracağına tabir olunur.

Rüyada idrar tahlili vermek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, çok sağlıklı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahverengi idrar görmek istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments