Rüyada teselli vermek

Rüyada teselli vermek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, dolandırılacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına inanılır.

Rüyada teselli vermek gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi veya maddi konuları ilgilendiren alanlarda işler hızlanabilir ya da bazı fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada ağlayan arkadaşını teselli etmek özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, ağız tadına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağlarken teselli edilmek edilen duaların allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına delalettir.

Rüyada birine teselli vermek biraz olsun hafifleyeceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına yorulur.

Rüyada ağlayanı teselli etmek tövbe edip islami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine tabir olunur.

Rüyada teselli görmek çocuk sahibi olacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini teselli etmek en karanlık zamanında elinden tutacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına yorulur.

Rüyada başkasını teselli etmek en büyük acılarının dineceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını teselli etmek çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments