Rüyada üzgün birini teselli etmek

Rüyada üzgün birini teselli etmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, bereket ve zenginlik bulacağına, tövbelerinin allah’a ulaşacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, kurtuluşu yakalayacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine rivayet eder.

Rüyada üzgün birini teselli etmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda hayal kırıklıklarınız olabilir.

Rüyada üzgün birini teselli etmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada teselli edildiğini görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada ağlayan birini teselli ettiğini görmek işlerinin bozulacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine inanılır.

Rüyada ağlamak ve teselli edilmek sevdiği birine hediye alacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine yorulur.

Rüyada ağlayan birine teselli vermek rahata ve huzura kavuşacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağlayanı teselli etmek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına inanılır.

Rüyada ağlayan arkadaşını teselli etmek hayırlı günler yaşayacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına işarettir.

Rüyada başkasını teselli etmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, allah’a yakın olmaya işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments