Rüyada başkalarının içki içtiğini görmek

Rüyada başkalarının içki içtiğini görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, daha rahat bir nefes alacağına, konfor içinde yaşayacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, yazgısının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkalarının içki içtiğini gördüyseniz:

  • Pazarlıklar lehinize sonuçlanabilir.

Rüyada başkalarının içki içtiğini görmek uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine rivayet eder.

Rüyada başka birinin içki içtiğini görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada içki içmeyi görmek çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin içki içtiğini görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada camide içki içildiğini görmek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına yorulur.

Rüyada içki içip tövbe etmek kendisine şifa olacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine tabir olunur.

Rüyada içki içtiğini söylemek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu içki içerken görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, herkesin rahat edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments