Rüyada başka biriyle evli olduğunu görmek

Rüyada başka biriyle evli olduğunu görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, kudretinin yerine geleceğine, üzüntülerin gideceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine yorulur.

Rüyada başka biriyle evli olduğunu gördüyseniz:

  • Arzuladığınız kişi ya sizi arzu etmiyor olabilir ya da onunla kaçamak yaptığınız zaman arkadaşınızın çevresi tarafından yakalanabilirsiniz.

Rüyada başka birisiyle evli olmak yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, iftiraya maruz kalınacağına işarettir.

Rüyada evliyken başka birini sevmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin başka biriyle evli olduğunu görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına delalettir.

Rüyada kendini başka biriyle evli görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına rivayet eder.

Rüyada evliyken başka biriyle öpüşmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına işarettir.

Rüyada eşini başkasiyla evli görmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına rivayet eder.

Rüyada başka bir kadınla evli olduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evliyken başka biriyle nişanlanmak yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments