Rüyada evliyken başka biriyle öpüşmek

Rüyada evliyken başka biriyle öpüşmek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, kendine döneceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine yorulur.

Rüyada evliyken başka biriyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Uzun mesafeli yolculuklar sizi rahatsız edebilir, uzaktaki bir tanıdığın sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek rahatın ve konforun yerine geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine alamet eder.

Rüyada başka birisiyle evli olmak hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına yorulmaktadır.

Rüyada evliyken başka biriyle nişanlanmak bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Rüyada eşinin başka biriyle evli olduğunu görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasını başka bir kadınla evli görmek yolunun ve geleceğinin açık olacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli birini başka biriyle evli görmek zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evliyken başka birini sevmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments