Rüyada başka birinin saçının kesildiğini görmek

Rüyada başka birinin saçının kesildiğini görmek rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, adını kirleteceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada başka birinin saçının kesildiğini gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren alanlarda değişikliklere veya beklenmedik gelişmelere açıksınız.

Rüyada başka birinin saçının kesildiğini görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına delalettir.

Rüyada başka birinin ayağının kesildiğini görmek güzel bir hayatı olacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin kolunun kesildiğini görmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçı kesildiği için ağlamak çok hayırlı işlere atılacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada kadının saçının kesildiğini görmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına delalettir.

Rüyada saçının bir kısmının kesildiğini görmek hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, saygının hiç eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada saçımın kısa kesildiğini görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine rivayet eder.

Rüyada yakınının saçının kesildiğini görmek birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments