Rüyada kadının saçının kesildiğini görmek

Rüyada kadının saçının kesildiğini görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, başarısız olacağına tabir olunur.

Rüyada kadının saçının kesildiğini gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek kişileri dışarıda bırakmamaya dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada kadının saçının kesildiğini görmek allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına delalettir.

Rüyada kadın kesildiğini görmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına alamet eder.

Rüyada bir başkasının saçının kesildiğini görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, şöhret ve hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada başkası tarafından saçının kesildiğini görmek aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada yakınının saçının kesildiğini görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına işarettir.

Rüyada saçını kısa kesildiğini görmek kötü duygularından arınacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşımın saçının kesildiğini görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada saç kesildiğini görmek bunun için sabırsızlanacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments