Rüyada ağlamak ve uyandığında da ağlamak

Rüyada ağlamak ve uyandığında da ağlamak yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, gönül kapılarını açacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada ağlamak ve uyandığında da ağlamak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarından gelecek teklifler sizi kararsızlığa itebilir.

Rüyada ağlamak ve uyandığında da ağlamak şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine işaret eder.

Rüyada ağlamak uyandığında da ağlamak işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişlerinin dakma olduğunu görmek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bu day görmek atılıma geçeceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine tabir olunur.

Rüyada arabistan da olduğunu görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya rivayet etmektedir.

Rüyada beytullah da namaz kılmak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada araba da ateş görmek aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada daksil görmek sıkıntılarının biteceğine, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments