Rüyada ağlamak uyandığında da ağlamak

Rüyada ağlamak uyandığında da ağlamak kindar olacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine delalet eder.

Rüyada ağlamak uyandığında da ağlamak gördüyseniz:

  • Nostaljik anlar yaşayabilir veya duygularınızı saklamakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada ağlamak ve uyandığında da ağlamak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine rivayet eder.

Rüyada ağlamak uyandığında da ağlamak eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada dişlerinin dakma olduğunu görmek sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine işarettir.

Rüyada daksil görmek hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, bir bebek sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada arabistan da olduğunu görmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada araba da ateş görmek günahların da affolacağına, hayırlı bir terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bu day görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beytullah da namaz kılmak hastalıklarının da şifasını bulacağına, allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments