Rüyada bu day görmek

Rüyada bu day görmek eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, belki de hayatının aşkını bulacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, zamanını allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine rivayet eder.

Rüyada bu day gördüyseniz:

  • Gökyüzü en gergin zamanlarını yaşıyor.

Rüyada bu day görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, hastalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağlamak uyandığında da ağlamak ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine alamet eder.

Rüyada dişlerinin dakma olduğunu görmek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada arabistan da olduğunu görmek sorunlarından arınacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına rivayet eder.

Rüyada daksil görmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada araba da ateş görmek insanlara her türlü yardımı yapacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına işarettir.

Rüyada beytullah da namaz kılmak ödemelerini yapamaz hale geleceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağlamak ve uyandığında da ağlamak anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments