Rüyada başka birinin balkondan düştüğünü görmek

Rüyada başka birinin balkondan düştüğünü görmek kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, hidayete erip huzuru bulacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, kendi dualarının allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına işarettir.

Rüyada başka birinin balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • Beklenmedik maddi gelişmelerin sizi oldukça rahatlatabileceği görülüyor.

Rüyada başka birinin balkondan düştüğünü görmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, patron koltuğuna yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasını balkondan düştüğünü görmek aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına inanılır.

Rüyada balkondan düşerken görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına alamet eder.

Rüyada balkondan düşecek gibi olmak hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada balkondan bebek düştüğünü görmek insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek kardeşinin balkondan düştüğünü görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine yorulur.

Rüyada balkon düştüğünü görmek güzel bir evliliğe, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına alamet eder.

Rüyada balkondan düşerken kurtulmak uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments