Rüyada balkondan düşerken görmek

Rüyada balkondan düşerken görmek rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada balkondan düşerken gördüyseniz:

  • Aklınıza ilk gelen tercihi yapın.

Rüyada balkondan çocuğunun düştüğünü görmek sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu balkondan düşerken görmek iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, birçok ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada balkondan düştüğünü görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada başkasının balkondan düştüğünü görmek belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, elinin darlık görmeyeceğine delalettir.

Rüyada komşunun balkondan düştüğünü görmek zahmete düşeceğine, problemlere çözüm bulunacağına delalettir.

Rüyada balkonun düştüğünü görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kendini balkondan düşerken görmek kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan düşerken tutunmak atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, parasının ve malının da artacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments