Rüyada balkon düştüğünü görmek

Rüyada balkon düştüğünü görmek sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, günü birlik tatillere çıkacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkon düştüğünü gördüyseniz:

  • Sadece para harcama konusunda değil herşeyde savurgan olabilirsiniz.

Rüyada çocuğunu balkondan düştüğünü görmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada çocuğu balkondan düşürmek malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının balkondan düştüğünü görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına işarettir.

Rüyada balkondan düşerken tutunmak yüklü miktarda kazanç getireceğine, başarıya giden yollarını açacağına yorulur.

Rüyada birinin balkondan düşüp öldüğünü görmek başarıya ulaşacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin balkondan düştüğünü görmek zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına işaret eder.

Rüyada balkondan düşer gibi olmak üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğin balkondan düştüğünü görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, ruhsal korkularından da arınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments