Rüyada başka bir erkekle evli olduğunu görmek

Rüyada başka bir erkekle evli olduğunu görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada başka bir erkekle evli olduğunu gördüyseniz:

  • Sizi tartışmalı ortamlara çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada başka bir erkekle evli olmak dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına rivayet eder.

Rüyada evli bir kadını başka bir erkekle görmek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir erkekle evli olduğunu görmek işlerin büyük kazanç getireceğine, prestij kazanacağına tabir olunur.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine tabir olunur.

Rüyada başka erkekle evli olduğunu görmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek kolay ve zevkli hale geleceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına rivayet eder.

Rüyada evliyken başka biriyle evlendiğini görmek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments