Rüyada başının üstünde ekmek görmek

Rüyada başının üstünde ekmek görmek rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada başının üstünde ekmek gördüyseniz:

  • Siz, olayları kendi açınızdan diğerleri ise, kendi açılarından değerlendiriyor olabilir.

Rüyada başının üstünde ekmek görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine delalettir.

Rüyada başının üstünde kedi görmek yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada baş üstünde taşınmak girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına işarettir.

Rüyada başının üstünde bulut görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, sağlığının da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada başının üstünde ateş görmek maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, sorunların yakında son bulacağına alamet eder.

Rüyada başının üstünde yılan görmek borçlarını kolayca ödeyeceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına inanılır.

Rüyada baş üstünde yılan görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, işlerin de yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada başında ekmek görmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments