Rüyada başında güvercin görmek

Rüyada başında güvercin görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, sağlığını geri kazanacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine tabir olunur.

Rüyada başında güvercin gördüyseniz:

  • Her şeyi kendi başınıza halletmek zorunda değilsiniz.

Rüyada başında beyaz güvercin görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada güvercinin başını koparmak ticaretin açılacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başında güvercin görmek malında azalmaya, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına inanılır.

Rüyada başına güvercin konduğunu görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, ağzının tadının bozulacağına rivayet eder.

Rüyada güvercinin başına konduğunu görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercine yem vermek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada kanadı kırık güvercin görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına delalettir.

Rüyada güvercinin öptüğünü görmek yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments