Rüyada güvercinin başına konduğunu görmek

Rüyada güvercinin başına konduğunu görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine işaret eder.

Rüyada güvercinin başına konduğunu gördüyseniz:

  • Kendi tasarrufunuzda olan kaynaklarınızı önemli seçimler yapmak için kullanabilirsiniz.

Rüyada güvercinin başına konduğunu görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına alamet eder.

Rüyada başına güvercin konduğunu görmek asil kimselerden çıkacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercinin eline konduğunu görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, hayatının düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada güvercin konduğunu görmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada güvercinin omzuna konduğunu görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına alamet eder.

Rüyada kelebeğin başına konduğunu görmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada karganın başına konduğunu görmek kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments