Rüyada başına güvercin konduğunu görmek

Rüyada başına güvercin konduğunu görmek keyifli olacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, bazı engellerle karşılaşacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına işaret eder.

Rüyada başına güvercin konduğunu gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek hareket etmemelisiniz.

Rüyada güvercinin başına konduğunu görmek ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başına güvercin konduğunu görmek kazanç ve kar getireceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına tabir olunur.

Rüyada güvercin konduğunu görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına delalettir.

Rüyada güvercinin eline konduğunu görmek ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, malının artacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada güvercinin omzuna konduğunu görmek zor günlerin uzaklaşacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına işarettir.

Rüyada kelebeğin başına konduğunu görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada karganın başına konduğunu görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments