Rüyada güvercinin başını koparmak

Rüyada güvercinin başını koparmak ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına yorulur.

Rüyada güvercinin başını koparmak gördüyseniz:

  • Mesleki alanda zihni fonksiyonlarınızı daha iyi kullanın.

Rüyada başında güvercin görmek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine yorulur.

Rüyada güvercinin başını koparmak elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine rivayet eder.

Rüyada başında beyaz güvercin görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine yorulur.

Rüyada başına güvercin konduğunu görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada güvercinin başına konduğunu görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine işarettir.

Rüyada yavrulu güvercin görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada yatakta güvercin görmek düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına işarettir.

Rüyada güvercin yakalamaya çalışmak işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments