Rüyada evde beyaz güvercin görmek

Rüyada evde beyaz güvercin görmek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, fikirlerinin can bulacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Algılarınız açık olsun.

Rüyada evde beyaz güvercin görmek terslik yaşayacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına işarettir.

Rüyada iki beyaz güvercin görmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada beyaz güvercin sürüsü görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz güvercin uçurmak maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına delalettir.

Rüyada elinde beyaz güvercin görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ölü beyaz güvercin görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş beyaz güvercin görmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına işaret eder.

Rüyada beyaz güvercin uçtuğunu görmek hayır ve bereketin artmasına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments