Rüyada leğendeki suyu dökmek

Rüyada leğendeki suyu dökmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, hasta ve zor geçireceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, ana baba sözü dinlemeye, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada leğendeki suyu dökmek gördüyseniz:

  • Belli bir hareketin artıları üzerinde düşünmek veya konuşmak yerine aktiviteye geçmeniz daha iyi olabilir.

Rüyada leğendeki suyu dökmek gelirinin çoğalacağına, kazanç ve kar getireceğine tabir olunur.

Rüyada leğenle su dökmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına inanılır.

Rüyada su dolu leğen görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada leğenden su içmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına alamet eder.

Rüyada leğen dolusu su görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına işarettir.

Rüyada leğenin içinde su görmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, hayallerinin yıkılacağına inanılır.

Rüyada leğende su görmek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine delalettir.

Rüyada içi su dolu leğen görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments