Rüyada saçını kına sürmek

Rüyada saçını kına sürmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçını kına sürmek gördüyseniz:

  • İşiniz, sosyal çevreniz veya kamu yararına gayretleriniz bir sonraki aşamaya taşınabilir.

Rüyada saçına kına sürmek aile içinde de bereketin artacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada saça kına sürmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, saadete ereceğine alamet eder.

Rüyada saçlarına kına sürmek aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, neşeli bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada saçlara kına sürmek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına alamet eder.

Rüyada saçını kına sürmek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin eline kına sürmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüne kına sürmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada başına kına sürmek yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments