Rüyada başı kapalı kadını açık görmek

Rüyada başı kapalı kadını açık görmek hayatının daha kolay olacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bazı sorunların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başı kapalı kadını açık gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzlaşma sağlanmasının zorluğu yıpratıcı olsa da, asla bir yol bulmaktan vazgeçmemelisiniz.

Rüyada başı kapalı kadını açık görmek hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başı kapalı birini açık görmek günahlara, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada başı açık birini kapalı görmek onun istediği yoldan gideceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına tabir olunur.

Rüyada açık kadını kapalı görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapalı kadının saçını açık görmek kapalı olan kısmetinin açılacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine alamet eder.

Rüyada açık bir kadını kapalı görmek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, işlerin günden güne bozulacağına inanılır.

Rüyada başı kapalı kadın görmek her şeyin yolunda gideceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada baş örtülü kadını açık görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, güven kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments