Rüyada balta sapı görmek

Rüyada balta sapı görmek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada balta sapı gördüyseniz:

  • Planlarınızı sahneye çıkartmaya hazırsınız.

Rüyada sapı kırık balta görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına yorulur.

Rüyada sapsız balta görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balta sapı görmek kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada demir balta görmek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada baltayla bacak kesmek maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada baltayla kesildiğini görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada baltayla kol kesmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine işarettir.

Rüyada birinin elinde balta görmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments