Rüyada başkasını balkondan düşerken görmek

Rüyada başkasını balkondan düşerken görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, hidayete erip huzuru bulacağına, verimli olacak işler yapacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, sağlığından ve ağız tadından olacağına inanılır.

Rüyada başkasını balkondan düşerken gördüyseniz:

  • İzin vermeniz durumunda endişeler artıyor.

Rüyada çocuğunu balkondan düşerken görmek büyük başarılara imza atacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birini balkondan düştüğünü görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına yorulur.

Rüyada balkonun düştüğünü görmek ekonomik durumunun düzeleceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek kardeşinin balkondan düştüğünü görmek büyük tartışmaların yapılacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına inanılır.

Rüyada balkondan düşen birini görmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada bir çocuğun balkondan düştüğünü görmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğu balkondan düştüğünü görmek her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada annenin balkondan düştüğünü görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments