Rüyada arkadaşını balkondan düşerken görmek

Rüyada arkadaşını balkondan düşerken görmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, üstünlük elde edeceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, allah’ın sevgisini kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını balkondan düşerken gördüyseniz:

  • Belli plan veya projelerinizi gerçekleştirmek için bazı işaretler bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada arkadaşını balkondan düşerken görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının balkondan düştüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine işarettir.

Rüyada balkondan düşen çoçuk görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğu balkondan düşürmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, aşının da çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeği balkondan düşürmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada annemin balkondan düştüğünü görmek kirli işlere bulaşacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada kardeşin balkondan düştüğünü görmek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına delalettir.

Rüyada oğlunun balkondan düştüğünü görmek kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, ana baba sözü dinlemeye delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments