Rüyada tahtaya tutunmak

Rüyada tahtaya tutunmak kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, bolluğun ve bereketin artacağına inanılır.

Rüyada tahtaya tutunmak gördüyseniz:

  • Yarın işler güzelleşiyor.

Rüyada tahtaya tutunmak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada birine tutunmak bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine inanılır.

Rüyada bir yere tutunmak kendi işinin sahibi olacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada ağaca tutunmak rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada birini düşerken tutunmak doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kayalıklara tutunmak ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yere tutunmak hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına inanılır.

Rüyada uçağa tutunmak maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments