Rüyada urgana tutunmak

Rüyada urgana tutunmak parasının değerini bilerek hareket edeceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, keyfe kavuşacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada urgana tutunmak gördüyseniz:

  • Sizi üne veya başarıya taşıyabilecek yolda emin adımlarla ilerlemelisiniz.

Rüyada urgana tutunmak yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına inanılır.

Rüyada ip urgan görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına işarettir.

Rüyada kalın urgan görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına işaret eder.

Rüyada urgan ipi görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada urgan görmek sıkıntıların sona ereceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden tutunmak güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada birine tutunmak hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada uçağa tutunmak makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments