Rüyada zıplayan kurbağa görmek

Rüyada zıplayan kurbağa görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zıplayan kurbağa gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz veya ilişkilerinizi kuvvetlendirmek istediğiniz kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada zıplayan yeşil kurbağa görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına yorulur.

Rüyada zıplayan kurbağalar görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına delalettir.

Rüyada zıplayan kurbağa görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına yorulur.

Rüyada zıplayan top görmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada zıplayan çekirge görmek uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada zıplayıp uçmak büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, kız çocuğunun olacağına işarettir.

Rüyada denizde zıplayan balık görmek neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına alamet etmektedir.

Rüyada zıplayan kaplumbağa görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments