Rüyada merdivenden zıplayarak inmek

Rüyada merdivenden zıplayarak inmek bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, kendisi için mal mülk alacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden zıplayarak inmek gördüyseniz:

  • Size karşı tepkiler oluşması mümkündür.

Rüyada merdivenden zıplayarak inmek sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine delalet eder.

Rüyada zıplayarak yürümek hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına inanılır.

Rüyada zıplayan top görmek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine delalettir.

Rüyada zıplayan maymun görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada zıplayan balıklar görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına tabir olunur.

Rüyada zıplayan fare görmek umduklarını bulamayacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zıplayan balık görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada zıplayarak uçmak kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, nimetin çoğalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments