Rüyada zıplayarak uçmak

Rüyada zıplayarak uçmak siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, zorluklarla boğuşulacağına, istediği noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zıplayarak uçmak gördüyseniz:

  • Yüzleşilmesi gereken durumlar varsa, ertelemekte fayda var.

Rüyada zıplayıp uçmak endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına alamet etmektedir.

Rüyada zıplayarak uçmak çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada zıplayan balık görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada zıplayan yeşil kurbağa görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, planlarının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada zıplayarak yürümek kızgınlıkların geçeceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine inanılır.

Rüyada zıplayan tavşan görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden zıplayarak inmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına işarettir.

Rüyada zıplayan çekirge görmek mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments