Rüyada zıplayan tavşan görmek

Rüyada zıplayan tavşan görmek işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, bunun için her gün şükredeceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza yorulur.

Rüyada zıplayan tavşan gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkileri geliştirmekte başarılısınız.

Rüyada zıplayan beyaz tavşan görmek büyük çaba sarfedeceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada zıplayan tavşan görmek büyük üzüntüler yaşayacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına yorulur.

Rüyada zıplayan yılan görmek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada zıplayıp düşmek işlerin aksamayacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada zıplayan kertenkele görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada zıplayan akrep görmek ekonomik gücün çoğalacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine delalet eder.

Rüyada zıplayan kanguru görmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına rivayet eder.

Rüyada zıplayan kurbağa görmek malını ve parasını sağlama alacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments