Rüyada zıplayan kedi görmek

Rüyada zıplayan kedi görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada zıplayan kedi gördüyseniz:

  • Aklınıza esen herşeye birden sahip olmak için acele etmeyin.

Rüyada zıplayan kedi görmek saygının ve iletişimin bozulacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada zıplayan birini görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına tabir olunur.

Rüyada zıplayan fare görmek tatsızlık olacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada merdivenden zıplayarak inmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada zıplayarak gitmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına yorulmaktadır.

Rüyada zıplayıp uçmak evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine işarettir.

Rüyada zıplayarak uçtuğunu görmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına işarettir.

Rüyada zıplayan pire görmek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments