Rüyada zıplayarak gitmek

Rüyada zıplayarak gitmek yapılan işte çok zarar edileceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, bundan hayır göreceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, büyük bir aşk yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada zıplayarak gitmek gördüyseniz:

  • Belli yöntemlerinizi veya gidilen yolları gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada zıplayarak gitmek adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada zıplayan kurbağalar görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada zıplayan top görmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, daha fazlası olsun diye değil, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada zıplayarak koşmak variyet sahibi olacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine rivayet eder.

Rüyada zıplayan kertenkele görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada zıplayan kurbağa görmek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada zıplayarak yürümek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, maddi gücünü kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada zıplayarak yükselmek hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments