Rüyada zıplayarak uçtuğunu görmek

Rüyada zıplayarak uçtuğunu görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada zıplayarak uçtuğunu gördüyseniz:

  • Bazı bağlantıları koparabilirsiniz.

Rüyada zıplayarak uçtuğunu görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine inanılır.

Rüyada zıplayan maymun görmek moralsiz ve düşünceli olacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine alamet eder.

Rüyada zıplayan yeşil kurbağa görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine tabir olunur.

Rüyada zıplayan kedi görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına delalettir.

Rüyada zıplayan kanguru görmek kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine işaret eder.

Rüyada zıplayan pire görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada zıplayıp düşmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada zıplayan fare görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments