Rüyada zeytin yutmak

Rüyada zeytin yutmak kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, güzel günler görüleceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada zeytin yutmak gördüyseniz:

  • Bir hayal kırıklığı yaşamanız olasıdır.

Rüyada zeytin yutmak insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada zehir yutmak iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine inanılır.

Rüyada sperm yutmak hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına alamet eder.

Rüyada tükürük yutmak nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada anahtar yutmak kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bıçak yutmak etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına delalettir.

Rüyada altın kolye yutmak dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli su yutmak daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments