Rüyada bıçak yutmak

Rüyada bıçak yutmak büyük maddi zararlara uğrayacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, yükünün azalacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına işaret eder.

Rüyada bıçak yutmak gördüyseniz:

  • Neyse ki, sizi iyice köşeye sıkıştırmalarına izin verecek konumda değilsiniz.

Rüyada bıçak yutmak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada çakmak yutmak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Rüyada kedi kılı yutmak dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına delalettir.

Rüyada göz yutmak durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ateş yutmak rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada hurma çekirdeği yutmak işten eve bir hayat yaşayacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına inanılır.

Rüyada sinek yutmak kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine inanılır.

Rüyada böcek yutmak kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments