Rüyada zehir yutmak

Rüyada zehir yutmak atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada zehir yutmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin anlattığı gerçeklikten uzak hikayeleri dinlemek zorunda kalabilir veya hayalci ya da yanıltıcı fikir veya planlarını çürütmekle vakit kaybedebilirsiniz.

Rüyada zehir yutmak kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına işaret eder.

Rüyada zehirli su içmek sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine işaret eder.

Rüyada zehirli meyve yemek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına delalettir.

Rüyada yılan zehiri içmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zehirli yemek görmek korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zehir yediğini görmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına alamet etmektedir.

Rüyada zehirli ilaç görmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zehirli meyve görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments