Rüyada tükürük yutmak

Rüyada tükürük yutmak ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada tükürük yutmak gördüyseniz:

  • Bir konuda daha uzun bir süre beklemeniz gerekiyor.

Rüyada tükürük yutmak sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına alamet eder.

Rüyada başkasının tükürüğünü yutmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tükürük kusmak kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tükürükte kan görmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada yerde tükürük görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tükürüklü öpüşmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına inanılır.

Rüyada tükürük yemek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine alamet eder.

Rüyada tükürük görmek şanssızlık yaşanacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments