Rüyada altın kolye yutmak

Rüyada altın kolye yutmak aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın kolye yutmak gördüyseniz:

  • İşlerinize karışabilecek kişiler olabilir.

Rüyada altın kolye yutmak üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, bundan hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın yüzük yutmak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın bilezik yutmak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın yutmak işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada altın küpe yutmak yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada çeyrek altın yutmak teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine inanılır.

Rüyada kopmuş altın kolye görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın kolyenin kırıldığını görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments