Rüyada yüzüstü düşmek

Rüyada yüzüstü düşmek elinin kolunun bağlanacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine yorulur.

Rüyada yüzüstü düşmek gördüyseniz:

  • Bazı işlerinizde aksaklıklar veya eksiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada yüzüstü yere düşmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzüstü düşmek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, kurulu düzeninin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüstü yatmak ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada birini yüzüstü yatarken görmek gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüstü yatan birini görmek işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzüstü yüzmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, işin düzeltileceğine yorulur.

Rüyada yüzüstü düştüğünü görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine delalettir.

Rüyada yatakta yüzüstü yatmak kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments